04.09.2008 13:33, DKF, Komentárov: 0
Star Wars: The Force Unleashed

Star Wars: The Force Unleashed

Všetci fanúšikovia Star Wars „spojte sa“. Veru bolo by ich neúrekom, no a v týchto chvíľach môžu všetci prežívať ešte viacej radosti. Na Xbox-live si totiž môžu stiahnuť najnovšie demo do firmy Lucas Arts. Prirodzene aj ja patrím medzi tento druh fanúšikov a nenechal som si ujsť vyskúšanie tejto novej hry.
Po dlhšej odmlke od Kotor 2 sme na našich strojoch nemali nič hrateľné zo sveta Star Wars. No a zrazu vychádza demo, ktoré oznamuje príchod novej hry a zároveň sa v kinách premieta celkom nová časť Star Wars, ktorá však patrí do inej dimenzie a je animovaná.

No zaujímavejšia je pre nás predsa len hra. Hneď pri spustení dema máte možnosť vojsť do komnaty, ktorá vás naučí základné pravidlá boja. Túto komnatu vrelo odporúčam aby ste mali zo samotného dema viacej, pretože musím podotknúť, že demo je veľmi krátke. Pri spustení hry vás do deja zasvätí video v ktorom uvidíte veľmi známu osobu, áno je to tak, samotného Darth Vadera. Ten vám vysvetlí vaše poslanie a video ukáže prvé náznaky, prečo je náš hrdina Sith. Medziplanetárna stanica na ktorej sa dej tohto dema odohráva a kulisy sú dokonale zladené so Star Wars edíciou.

Na pristávacej ploche máte prvú možnosť na zoznámenie s nepriateľmi. Prvé čo ma napadlo  bolo ako zaútočiť, veď mám toľko možností. Takže použitím sily som postrhával pár letúnov, ktoré boli zavesené a popadali nepriateľom priamo na hlavu. Pohybovanie objektami je vskutku jednoduché a účinné. Zároveň je všade toľko predmetov, ktoré môžete hádzať po nepriateľoch, že toho nikdy nebudete mať dosť. No ale pár sa ich dostalo blízko, takže som musel opustiť od mojej zábavky. Hneď som si jedného nepriateľa vyzdvihol do vzduchu a hodil po ňom svoj svetelný meč. Keď som však mal dočinenia s viacerými, tak som použil svoju temnú silu Sithov a zlikvidoval ich elektrickými výbojmi.



Všetko sa používa jednoducho a je pri tom hlavne zábava, ktorá sa pri hrách najviac cení. Jednotlivé schopnosti môžete kombinovať medzi sebou, no a je len na vás, že ktorá vlastnosť sa vám najviacej zapáči. Pri prechádzaní hrou vás nezastavia ani brány, ktoré jednoducho silou rozbijete a zároveň túto schopnosť môžete použiť aj na nepriateľov, ktorých tak rozhádžete po miestnosti. Hra ponúka aj známe mini hry, hlavne pri väčších a silnejších nepriateľoch, ktorých smrť končí pekným kombom. Pri používani sily na zdvýhanie jednotlivých objektov je v hre citiť aj rozdielnu váhu a pri väčších objektov tak musíte použiť viacej sily. Hra je skutočne jedno veľké zábavisko, pričom je len na vás ako ho využijete. Na krátkom deme som sa dobre zabavil a odporúčam si ho vyskúšať.


Hra vyzerá po grafickej a hrateľnostnej stránke veľmi dobre. Ak sa teda nestanú nepredvídateľné chyby, môžeme sa tešiť na dobrú a rýchlu hru. Neostáva nám nič iné iba čakať do 16. 9. 2008.

DKF
viac článkov autora

Výrobca:
Distribútor:
Vychádza na platformy:
Žáner:
Dátum vydania:

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 0 / 10
(Hodnotení: 0)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012