10.11.2008 09:00, DKF, Komentárov: 0
Dance Fabulous

Dance Fabulous

Digital Legends  - nový pojem v mobilnom svete. Možno to ani neviete, ale práve táto firma stojí za tohtoročným trhákom One, ktorý vyšiel iba pred pár dňami (podrobnú recenziu pripravujeme). Ešte naše úžasné pocity nestihli ani vychladnúť, a už nám predstavuje svoj ďalší počin, ktorý má minimálne rovnaké ambície na úspech ako spomínaná bojová hra One.
Zostaneme pri ľuďoch a takisto aj pri vrtkých pohyboch, ktoré už ale nebudú smrteľnými údermi, ale naopak ladnými pohybmi tanečníčky/tanečníka. 

V hre sa stanete choreografom a budete to práve vy, kto bude riadiť pohyby tanca a vytvárať tak jedinečné kreácie. Systém ovládania nebude kopírovať klasické a pri hudobno/tanečných hrách známe "stlač šípku, ktorá je práve v krúžku", ale vraj nám ponúkne originálnu hrateľnosť založenú na jednoduchosti a minimálnom počte použitých tlačidiel, pričom pohybov bude viac ako dosť (toto sa im bez chybičky podarilo dokázať práve pri One).

Charakter si budete môcť ľubovoľne upraviť, ovešať všelijakými haraburdami alebo predviesť horúci tanec na hit Gimme More od Britney Spears :) Apropo pesničky. Tu sa dostávame k najpodstatnejšej veci, ktorú som si (ako vždy :) nechal na záver.



Zabudnite na jednoduché melódie ako u Guitar Hero, zabudnite na zopár nahraných piesní v aplikácii (samozrejme dočkáte sa aj tých - o to sa postará známy Dave Stewart a začínajúca speváčka Cindy Gomez), Dance Fabulous vám dáva jedinečnú možnosť zatancovať si na hociktorú pesničku z vášho mobilného repertoára! Máte chuť na svieži hit od Green Day alebo si chcete v piatok večer urobiť v mobile "dramnbejz" párty? Nie je problém, vyberiete pesničku tak ako v prehrávači hudby a už aj na ňu tancujete. Hra zosníma rytmus a pasáže skladby a ohodnotí vás podľa toho, ako do nej zakomponujete svoju choreografiu. Zaujímavosťou je, že pohyby postavičiek v hre boli robené systémom "motion capture", kde boli nasnímaní skutoční tanečníci, a následne boli údaje prevedené do digitálnej podoby.



Týmto sa dostávame do úplne inej dimenzie hrania na mobile, a čo môžeme už teraz s istotou povedať je, že Dance Fabulous bude mať nekonečnú hrateľnosť a ak všetko vyjde tak ako má a vytváranie choreografii bude zábavné, tak Digital Legends sa bude môcť pochváliť najlepšími hrami 2 roky po sebe.  

Áno, možno trošku smutné, vydanie je naplánované až na rok 2009. Nie je však dôvod smútiť, toto čakanie nám autori určite vynahradia kvalitou a konieckoncou tu ešte stále máme One, ktoré nám minimálne do konca roka ešte viackrát pomôže spestriť nudné hodiny počas dlhých zimných večerov.

Platforma: N-Gage 2.0
Výrobca: Digital Legends
Žáner: Tanečný simulátor
Dátum vydania: 2009




DKF
viac článkov autora

Výrobca:
Distribútor:
Vychádza na platformy:
Žáner:
Dátum vydania:

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 0 / 10
(Hodnotení: 0)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012