14.11.2012 15:00, Redakcia, Komentárov: 0
Zhrnutie 45. herného týždňa

Zhrnutie 45. herného týždňa

Hoci nám druhý GTA V trailer vytrie zrak až dnes, už minulý týždeň mu právom patril. Popri ostatných zaujímavostiach sa nám pripomenul aj Hitman Absolution, Far Cry 3 a oficiálne sme vám predstavili Skyrim: Dragonborn. V čom bol ešte 45. herný týždeň výnimočný?

Pondelok: TrackMania 2 s novými rozšíreniami

Úspešná TrackMania 2 nám nedá pokoja, čo nás samozrejme teší. Autori si pre fanúšikov totiž pripravili nie jedno, ale až dve herné rozšírenia, pričom jedno z nich bude dokonca k dispozícii ako free-to-play. Ďalej sa dostáva na rad titul GTA V, ktorý nám imaginárne zaslal do redakcie nový artwork, ukazujúci muža s ostreľovačkou v ruke, sediaceho na štvorkolke. Server Ukie nám ako pravidelne, tak aj v tento deň priniesol čerstvú štatistiku predajnosti hier v UK. A kto v nej dominoval? No predsa Assassin’s Creed 3! Aby toho nebolo málo, vývojári z DICE odtrailerovali prídavok Battlefield 3 Aftermath, respektíve jeho dobre vyzerajúcu oblasť Epicenter.

 

Utorok: Slovák sa opäť stal vicemajstrom sveta!

Slováci to s hrami vedia. Dôkazom toho je famózny úspech našinca na svetovom finále 9. ročníka Electronic Sports World Cup 2012 (ESWC) v Paríži. Konečne sme sa dočkali oficiálneho predstavenia nového rozšírenia pre The Elder Scrolls V: Skyrim. Bude sa volať Dragonborn, a ako aj trailer napovedá, umožní hráčom lietať na drakovi. Rockstar prostredníctvom obrázka oznámil dátum vydania pre druhý Grand Theft Auto V trailer. Stane sa tak už dnes, čiže 14. novembra. V utorok ste ešte mali možnosť vďaka obrázkom spoznať bližšie Dead Island: Riptide, nástupcu populárnej FPSky Dead Island.

 

Streda: Čaká nás Mafia 3?

Na internete sa objavil inzerát so zaujímavým znením, v ktorom 2K Czech hľadá nového hlavného návrhára utajovaného (ďalej aj výnimočného a zaujímavého) AAA titulu. Žeby sa kutí tretia Mafia? Určite by sme ju s radosťou privítali, no všetko je v rovine špekulácií. Spoločnosť Electronic Arts asi rada rozdáva darčeky. Tentoraz má na to aj dôvod. Oslavuje, a my spolu s ňou, konkrétne teda desiate výročie vzniku úspešnej série Battlefield. Aby sa nám oslavovalo radostnejšie, na systéme Origin si môžete zadarmo stiahnuť legendu menom Battlefield 1942. Zistili sme, že sa bude nakrúcať nový Mortal Kombat film. Zaujíma vás, kto ho bude režírovať? Kliknite SEM.

 

Štvrtok: Nový Far Cry 3 trailer so zameraním na príbeh

Priaznivci kvalitného videa a tretieho Far Cry by určite nemali vynechať nový trailer so zameraním na príbeh hry. Tvorcovia Diabla 3 majú dôvod na oslavu. Titulu sa už totižto predalo cez 10 miliónov kusov. Pri príležitosti zverejnenia tejto informácie bolo oznámene, že sa chystá rozšírenie hry, pričom žiaľ nepoznáme dátum vydania ani samotný obsah. Star Wars: The Old Republic bude Free2play. My sme tento stav predpovedali už pri samotnom recenzovaní hry. Štvrtý deň Blizzard uviedol aj približný dátum vydania pre StarCraft II: Heart of the Swarm.

 

Piatok a víkend: Kvantum screenshotov z GTA 5

Hneď ako známy herný časopis Game Informer zverejnil svoj preview plný nových informácií o GTA 5 sa na sieti objavil aj hutný počet vskutku vydarených screenshotov. Predstavená bola špeciálna predobjednávková Hunter Edícia Crysisu 3, ktorá ukázala všetky dôležité výhody jej zakúpenia. Nový vývojársky denník prezradil niekoľko detailov z MMORPG titulu The Elder Scrolls Online, pričom zobrazuje aj gameplay zábery. Americká armáda potrestala svojich členov za prácu na MoH. Záverom dňa ste si mohli stiahnuť demo Angry Birds: Star Wars.

Víkend priniesol trojicu hardvér správ, okrem nich aj dve herné. Najprv Square Enix vydal novučičký Ultimate Assassin trailer pre onedlho vychádzajúci Hitman Absolution a napokon Valve oznámilo beta testovanie Linux klienta pre Steam, ktorý by sa mal ostrej prevádzky dočkať už čoskoro. Program je momentálne kompatibilný s Ubuntu 12.04 a práve teraz sa vykonávajú rôzne testy úrovne stability a výkonu.


Redakcia
viac článkov autora

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 0 / 10
(Hodnotení: 0)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012